Пасажирські перевезення

Контакти

(067) 470-24-32
(093) 970-71-71
с 5:00 до 20:00
servisavto2005@ukr.net

Чому подорожувати автобусом вигідно

Якщо ви збираєтеся вирушити до іншого населеного пункту, ви маєте вибрати, яким видом транспорту скористатися. В основному ми користуємося автобусом, поїздом (або "дизелем") або літаком. Звичайно, кожен вид транспорту буде оптимальним у певному випадку, але найуніверсальнішими для українців все-таки вважаються саме автобусні пасажирські перевезення Україна. Давайте розберемося чому.

Почнемо з того, що вартість автобусного пасажирського перевезення найбільш оптимальна, якщо врахувати час у дорозі та рівень комфорту. Крім того, автобусні транспортні компанії пропонують своїм клієнтам не тільки зручний маршрут проходження (автобус не обмежений залізничним полотном) але й час відправлення та прибуття маршруту. Крім того, у вас є можливість організувати перевезення за власним маршрутом у зручний для вас час, скориставшись послугою оренди автобуса з водієм. Будьте впевнені, подібний варіант ні з залізничним потягом, ні з літаком здійснити не вийде.

Багато хто стверджує, що відсоток аварій при подорожі літаком, а також поїздом, значно нижчий, якщо порівнювати з автобусним пасажирським перевезенням. З цим не посперечаєшся, адже стан доріг у нашій країні залишає бажати кращого. Однак, як ви й самі розумієте, ДТП за участю автобуса найпоширенішим явищем не назвеш. А якщо ви користуєтеся послугами досвідченого перевізника, автобуси якого знаходяться у відмінному технічному стані, а кваліфікація водія не викликає жодних сумнівів, то і ймовірність потрапити в проблемну ситуацію в дорозі зовсім зводиться до мінімуму.

Якщо ви зробили вибір на користь автобусного транспорту, компанія Сервіс-Авто-2005 радо запропонує вам свої послуги. З нами ви зможете скористатися різними регулярними рейсами, ми допоможемо організувати нерегулярне перевезення, можливі послуги трансферу до аеропортів Бориспіль та Жуляни. Безпека та комфорт у дорозі ми можемо гарантувати!