Пасажирські перевезення

Контакти

(067) 470-24-32
(093) 970-71-71
с 5:00 до 20:00
servisavto2005@ukr.net

Трансфер до аеропортів України

Серед великого переліку послуг компанії Сервіс-Авто-2005 вам варто детальніше розглянути можливість трансферу з Черкас та Золотоноші до таких аеропортів України як Бориспіль та Жуляни. З одного боку, рейсові автобусні пасажирські перевезення можуть допомогти вам опинитися в Борисполі, але вам доведеться шукати транспорт, щоб дістатися терміналу аеропорту. Більше того, ви сильно обмежені у виборі часу відправлення та прибуття, адже рейсові маршрути з Черкас та Золотоноші до Борисполя та Жулян мають певний розклад.

Зовсім інша річ, якщо ви скористаєтеся послугами трансферу від нашої компанії! По-перше, ви самі вибираєте зручний час відправлення та прибуття, по-друге, наш транспорт доставить вас від вашого будинку безпосередньо до терміналу потрібного аеропорту! Іншими словами, ви отримуєте комфорт та швидкість таксі за набагато вигіднішою ціною! Трансфер здійснює не рейсовий автобус, а компактний сучасний міні-вен – у нашому автомобілі ви зможете зручно розміститися та подорож виявиться для вас суцільним задоволенням. Також врахуйте, що наша послуга трансферу є актуальною і у зворотному напрямку - від терміналів аеропортів Бориспіль та Жуляни, до вашого будинку.

Звичайно, трансфер до потрібного вам аеропорту необхідно планувати заздалегідь. На нашому сайті у відповідному розділі ви можете замовити послугу трансферу, заповнивши форму зворотного зв'язку, або зателефонувавши за номерами: (097) 628 65 40; (063) 505 63 33 - працюють цілодобово!

Сервіс-Авто-2005 – це команда кваліфікованих фахівців, які зроблять все можливе, щоб ваша поїздка була не тільки безпечною та оперативною, а й максимально зручною для вас.