Пасажирські перевезення

Контакти

(067) 470-24-32
(093) 970-71-71
с 5:00 до 20:00
servisavto2005@ukr.net

Переваги співпраці з нами

У центральній Україні є чимало компаній, що займаються автобусними пасажирськими перевезеннями. Але, ми впевнені, що саме Сервіс-Авто-2005 має все необхідне для обслуговування регулярних та нерегулярних автобусних перевезень та забезпечення не лише вашої безпеки та комфорту в дорозі, а й відмінного рівня сервісу. Автобусні пасажирські перевезення від компанії «Сервіс-Авто-2005» стануть для вас справжнім задоволенням! Чим же ми кращі за конкурентів?

    Власний сайт - на нашому порталі avtostancia.com.ua ви зможете у будь-який зручний час ознайомитись із переліком та розкладом наших регулярних рейсів, їх маршрутами руху, замовити нерегулярне перевезення чи забронювати квиток. З будь-яких питань ви можете звертатися до нас за телефонами: (0472) 38-26-06, (067) 470-24-32, (093) 970-71-71 (з 8:00 до 20:00) або за e-mail: servisavto2005@ukr.net.
    Великий перелік регулярних рейсів – ми дозволяємо мешканцям понад 100 населених пунктів центральної України дістатися потрібне місто чи село у зручний час та за помірні гроші.
    Нерегулярні автобусні перевезення – Сервіс-Авто-2005 є досвідченою компанією, яка здійснює автобусні пасажирські перевезення Україна вже понад 10 років! Тому, наш автобусний парк дозволить вам підібрати оптимальний транспорт із кваліфікованим водієм для корпоративної екскурсії, сімейної поїздки за місто чи іншого варіанту автобусної подорожі. Ми гарантуємо чесну ціну та високий рівень сервісу!
    Трансфер в аеропорти Бориспіль і Жуляни - ця послуга заслуговує на особливу увагу. Завдяки нашій компанії, вам не потрібно підлаштовуватися під розклад автобусних рейсів, ми підлаштуємося під вас! Трансфер з Черкас та Золотоноші до аеропортів Бориспіль та Жуляни це справжня знахідка для ділових людей та туристів, для яких авіаперельоти є невід'ємною частиною життя. Ми доставимо вас від дверей вашого будинку до терміналу аеропорту швидко і недорого! Трансфер у зворотному напрямку так само актуальний!

Погодьтеся, таким переліком послуг може похвалитися далеко не кожна транспортна компанія, яка займається пасажирськими автобусними перевезеннями. Співпрацюйте з професіоналами, звертайтесь до нас і ви не пошкодуєте!